Mand

Nederlandse Klantenservice🇳🇱

–10% NU MET DE CODE SPG10

Klantenservice

100% tevreden of uw geld terug

Vind uw antwoord hier

Veelgestelde vragen

Onze website is 100% gecodeerd zodat niemand toegang heeft tot uw informatie. Uw betalingen worden afgehandeld door de platforms Stripe en Paypal, die vertrouwde spelers zijn in de transactieruimte.

Onze servers worden gehost in Parijs, Frankrijk, met behulp van groene elektriciteit en we betalen onze belastingen in Frankrijk.

Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, zullen wij deze op werkdagen binnen 24 uur verwerken en vervolgens binnen 72 uur verzenden, afhankelijk van de beschikbaarheid. Hoewel onze pakketten uit China meestal binnen 8 werkdagen aankomen, is de maximale levertijd 15 werkdagen.

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met een traceerlink, zodat u de voortgang van uw product(en) kunt volgen.

U heeft de mogelijkheid om uw bestelling binnen maximaal één uur na de aankoop te annuleren.

Contacteer ons per e-mail op contact@alle-pyjamas.nl en wij zullen u alle stappen uitleggen die u moet ondernemen voor de terugzending. De verzendkosten zijn voor uw rekening.

Onze prioriteit is ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent over onze producten. Als u vanuit de Europese Unie bestelt, kunt u uw pyjama binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen en binnen 1 maand na ontvangst terugbetaald krijgen.

Heb je meer hulp nodig?

Contacteer ons

Door de huidige situatie lopen sommige bestellingen grote vertragingen op. Dit heeft vooral te maken met de nieuwe COVID veiligheidsmaatregelen op de logistieke platforms en de douane. 

Neem alleen contact met ons op als u denkt dat er een fout in uw bestelling zit of als uw bestelling na 30 werkdagen na verzending nog niet is aangekomen.

10% Korting op de hele winkel !

Word lid van onze VIP-klantenlijst en profiteer van onze exclusieve aanbiedingen, promoties en privéverkopen en ontvang uw welkomstgeschenk.