Show Filters

“Alle pyjamas” zijn pyjama’s voor iedereen, van de jongste tot de oudste. Zo bieden wij natuurlijk een collectie even gezellige als schattige pyjama’s voor peuters. Zwemmers, tweedelige sets of rompertjes, al onze outfits zullen de harten van ouders (en hun vrienden) verrukken en ervoor zorgen dat baby moeiteloos in de armen van Morpheus glijdt.

De baby pyjama, het onmisbare stuk

Een slapende baby is een verademing in het dagelijkse leven van twee jonge ouders. Het is een moment van rust dat niet te lang kan duren. En de vreugde van de eerste nachtrust van de baby mag nooit worden uitgesteld door ongepaste kleding! Bij “Alle pyjamas” denken wij aan al die uren slaap die verloren gaan door een kleine verkoudheid of een kriebelige outfit.

Wij weten dat de huid van jonge kinderen kwetsbaar en gevoelig is, en dat onze outfits moeten worden aangepast aan de allerkleinsten. Onze newborn beer fleece set, bijvoorbeeld, is gemaakt van de zachtste fleece om baby warm te houden zonder irritatie. Net als onze andere sets wordt ook deze pyjama voor pasgeborenen geleverd met een bijpassend babymutsje dat uw kleintje beschermt tegen koude rillingen van top tot teen!

Onze babypyjama’s zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en maten voor alle baby’s, van pasgeborenen tot peuters. De materialen die wij voor onze pyjama’s gebruiken zijn zacht, ademend en hypoallergeen, zodat uw baby de hele nacht comfortabel en beschermd blijft.

Wij zijn ervan overtuigd dat u in onze selectie de perfecte pyjama voor uw baby zult vinden. Hier zijn enkele van onze populairste producten:

Onze verschillende babypyjama’s

Leuke pyjama met patroon

Onze pyjama met leuke patronen is een perfecte keuze voor ouders die een vleugje plezier willen toevoegen aan de bedtijd van hun baby. De pyjama’s zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, van schattige dieren tot kleurrijke tekenfilms, die zowel baby’s als ouders zullen plezieren.

De pyjama’s van biologisch katoen

Voor milieubewuste ouders is onze pyjama van biologisch katoen een ideale keuze. Deze pyjama’s zijn gemaakt van zacht biologisch katoen, zonder chemicaliën die schadelijk zijn voor de huid van uw baby. U beschermt niet alleen uw baby, maar ook het milieu.

De baby romper voor optimaal comfort

Onze baby romper is een populaire keuze voor ouders die het comfort van hun baby ‘s nachts willen maximaliseren. De romper omhult uw baby met een laagje zachtheid en geeft hem een gevoel van veiligheid en comfort terwijl hij slaapt. Ontdek bijvoorbeeld de

Ben jij meer een romper of een body?

Uw baby pyjama, in één, twee of drie delen? Voor de allerkleinsten vermijden zwemmers en andere pyjama’s uit één stuk met lange mouwen schuren wanneer de baby kronkelt. Onze uniseks kerstromper geeft uw baby een onvergetelijke look voor zijn eerste vakantie (haal de camera tevoorschijn)! Hij is dichtgeknoopt vanaf de nek, zodat u uw baby er gemakkelijk in kunt steken, zelfs als hij barst van de energie. En hoe kunt u die kleine voetjes weerstaan?

Maar misschien wilt u wel dat uw kleintje de aandacht trekt op de volgende familiebijeenkomst… In dat geval, waarom maakt u hem niet de ontbrekende elf van de Kerstman met deze schattige Kerstkledingset? Groen tuniekje, gestreepte broek, alles in 100% huidvriendelijk katoen: genoeg om harten te laten fladderen en een goede nacht door te brengen in afwachting van de Kerstman!

U zult het begrepen hebben: bij Alle pyjamas’s weten we dat ouders alleen het beste voor hun kind willen, maar dat ze ook willen dat hij schattig is! Onze babypyjama’s combineren comfort en stijl om de hele kleine familie te plezieren, en onvergetelijke herinneringen te creëren die klaar zijn om vereeuwigd te worden: baby zal er ook van moeten kunnen genieten als hij groot is!

“Hoe zit het met de maat…?” (en andere vragen voor bezorgde ouders)

Ja, we weten het, baby’s groeien zo snel (en vooral ieder in zijn eigen tempo)! Dus op allepyjamas.com, omdat we onaangename verrassingen willen voorkomen, is een maattabel beschikbaar op de pagina van al onze babypyjama’s. Maar mocht uw pyjama 3-6 maanden ondanks alles toch te klein blijken voor uw kleintje dat net een groeispurt heeft gehad, geen paniek: u heeft 14 dagen de tijd om hem naar ons terug te sturen en van maat te veranderen!

Onze babypyjama’s worden gemaakt in onze partnerateliers en zijn van de hoogste kwaliteit en met de grootste zorg gemaakt om jong en oud te plezieren. Als ouders verdienen u en uw baby het beste voor een zachtere nachtrust! Blader dus gerust door onze selectie peuteroutfits en deel met ons de vorderingen in de babykamer: wat is zijn favoriete outfit? Wat is de uwe? Deel ze met ons!