-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Kerst pyjama set voor familie Kerst rendieren

44,90

U zult dol zijn op deze schattige pyjama met zijn kerstrendieren. Het hele gezin zal er blij mee zijn en u zult allemaal op elkaar zijn afgestemd voor de eindejaarsfeesten ! Breng de magie van Kerstmis in huis, om te wachten tot de beroemde avond.

De pyjama is verkrijgbaar in verschillende maten voor het hele gezin.

Lees zeker de matengids hieronder om de perfecte maat voor u te kiezen. Onze producten vallen klein, neem de maat boven uw gebruikelijke maat. (Bijvoorbeeld, als je een maat L, neem een XL).

Onze garanties:

  • 14 dagen tevredenheid of uw geld terug
  • Levering met tracking in Nederland, België
  • Klantenservice 6/7 dagen per week

Perfect

De gezellige kant van deze pyjama, met zijn top met ronde hals en klassiek uitgesneden onderkant, zorgt voor echt comfort. De traditie van de kerstpyjama, geactualiseerd! Ideaal voor het hele gezin!
Deze kerstpyjamaset voor de kerstrendierenfamilie is perfect voor de feestdagen. Hij bestaat uit een pyjama voor volwassenen en kinderen, en een bijpassend t-shirt. De pyjama’s zijn gemaakt van een zachte en comfortabele stof die u de hele nacht warm houdt. Ze zijn voorzien van een afbeelding van een kerstrendier en heldere, feestelijke kleuren.

Pyjama's voor volwassenen en kinderen

Deze kerst pyjamaset voor de hele familie is perfect voor de feestdagen.
Hij bevat een pyjama voor volwassenen en kinderen, en een bijpassende top voor elk. De pyjama’s zijn gemaakt van een zachte en comfortabele stof, ideaal om lekker in weg te kruipen voor het vuur of een rustige nacht door te brengen.

Feestelijke lucht

De topjes zijn versierd met een schattig kerstrendierpatroon, waardoor uw gezin er feestelijk uitziet.
De heldere en vrolijke kleuren zijn perfect voor de feestdagen en zullen zorgen voor een leuke en vrolijke sfeer. U en uw familie zullen allemaal klaar zijn om de feestdagen te vieren in deze Kerst Rendier Familie pyjamaset.

Met liefde genaaid

Al onze pyjama’s worden ontworpen en vervaardigd volgens een strikt kwaliteitshandvest om u een kledingstuk van superieure kwaliteit te garanderen. U zult uw beste nachten doorbrengen met onze pyjama’s. ✨

Gratis levering vanaf 40€ aankoop               4,8/5 Klantenbeoordelingen ★★★★★               Gratis levering vanaf 40€ aankoop               4,8/5 Klantenbeoordelingen ★★★★★               Gratis levering vanaf 40€ aankoop               4,8/5 Klantenbeoordelingen ★★★★★               Gratis levering vanaf 40€ aankoop               4,8/5 Klantenbeoordelingen ★★★★★              

Extra informatie

Aanpassing

Past bij de maat, neem je normale maat

Type patroon

Cartoon

Material

Coton+Polyester Mixed